hello world!
Published: 14 oktober 2016

Breng beweging in de Praktijk

DCN is er trots op te mogen melden dat we #partner zijn van de Bas van de Goor Foundation. Op 22 november organiseert deze foundation een congres over diabetes. #voorprofessionals

Jubileumcongres 2016: Breng beweging in de praktijk

ARNHEM
Op 22 november 2016 organiseert de Bas van de Goor Foundation een congres met als thema 'Breng Beweging in de Praktijk'. Het congres, dat door het 10-jarig bestaan van de foundation een feestelijk tintje krijgt, vindt plaats op Hotel- en Congrescentrum Papendal en is bedoeld voor professionals werkzaam in de (eerstelijns) diabeteszorg.

Meer weten over beweging in de praktijk brengen? Of de praktijk in beweging brengen? Over motivatie van mensen? Over uw (veranderende) rol als zorgverlener? Inspiratie opdoen door sprekers vanuit verschillende invalshoeken? En horen wat werkt in de praktijk? Kijk dan snel verder op deze site voor meer informatie en schrijf u direct in! https://www.bvdgf.org/evenementen/evenement/inschrijven/21055/jubileumcongres-2016-breng-beweging-in-de-praktijk/Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?