hello world!
Published: 2 november 2015

Couscous met kipfilet, sperziebonen en pestodressing

Couscous klaarmaken volgens aanwijzingen op de verpakking. Sperziebonen koken in water, ongeveer 8 min.

Intussen ui 3 min fruiten in de olie. Voeg de in blokjes gesneden kipfilet toe en bak ze mee tot ze wit kleuren.  Cherrytomaten halveren en door de kip roeren, en nog een paar minuten op zacht vuur bakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Pan van vuur halen en pesto en azijn erdoor roeren.

Bonen afgieten. Doe ze in een schaal en schep het kip-mengsel erboven op. Serveren met de couscous.

 

Enthousiast geworden door ons recept? Vergelijkbare recepten kunt u vinden in onze weekmenu's!

  1. 150 gram Couscous, gekookt zonder zout
  2. 100 gram Kipfilet
  3. 150 gram Sperziebonen, rauw
  4. 100 gram Cherrytomaatje, rauw
  5. 10 gram Balsamicoazijn
  6. 10 gram Pesto
  7. 50 gram Ui, rode, rauw
  8. 10 gram Olijfolie
  9. 3 gram Zout met jodium

Voedingswaarde

  • 588 kcal
  • 43 g eiwit
  • 54 g koolhydraten
  • 20 g vet waarvan
  • 3,8 g verzadigd vet
  • 11,1 g vezel

 



Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?