Snipper de ui en verdeel de broccoli in kleine roosjes. Verhit de olie en rul het gehakt bruin, voeg de ui en broccoli toe en laat deze ongeveer 5 minuten mee bakken. Voeg peper en tomatenpuree toe en laat 15 minuten sudderen. Snij de peterselie klein en voeg toe.
Kook ondertussen de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Serveer de saus op de macaroni.
Dit gerecht bevat 470 kcal (1980 kJ), 32 gram eiwit, 33 gram koolhydraten, 23 gram vet (6,5 gram verzadigd vet), 0,7 gram zout (285 mg natrium).
Dit recept is zonder extra toegevoegd zout.
Vond u dit een lekker recept? U kunt meerdere snelle en makkelijke recepten vinden in onze weekmenu's.
Ingrediënten
- Halve ui
- 200 gram broccoli
- 1 eetlepel olie
- 100 gram rundergehakt
- Flinke eetlepel tomatenpuree
- 40 gram macaroni (ongekookt; na koken 100 g)
- (zout), peper, peterselie
Voedingswaarde
- 486 kcal
- 33 gr. eiwit
- 30 gr. koolhydraten
- 26 gr. vet waarvan
- 8 gr. verzadigd vet
- 7,8 gr. vezel